Toelichting Ginseng

 

Ginseng voor uitwendig gebruik

 

De Chinezen kennen het kalmerende effect van uitwendig aangebrachte ginseng al vele eeuwen – en ook wij hebben dit tot ons voordeel gemaakt. In een innovatief proces, hebben we een sterk geconcentreerd water oplosbaar Ginseng extract (30 procent actieve ginseng bestanddelen) ontwikkeld, en dit vervolgens in de speciale serie Florafarm producten voor uitwendige toediening ingebouwd.

 

De Florafarm producten zijn dermatologisch getest, en bieden een zeer goede verdraagbaarheid en huidverzorging, in het bijzonder voor specifieke huid ongemakken, waarvoor andere producten niet werken.

 

Uit praktische ervaringen van mensen die Florafarm Ginseng uitwendig al jarenlang gebruiken is gebleken, dat de Florafarm Ginseng producten zeer breed toepasbaar zijn. Dit komt vooral doordat Florafarm producten een uitzonderlijk hoog gehalte werkzame ginsengbestanddelen en geen corticoïden of geur- & kleurstoffen bevatten.

 

 

Florafarm Ginseng Zalf

 

Voor de plaatselijke toediening van een hoge dosering ginseng. Deze zalf bevat naast ginseng en hamamelis, ook amandel-, olijven- en jojoba-olie. Deze waardevolle ingrediënten bevorderen de natuurlijke processen in de verschillende lagen van de huid en helpen uw huid om te ontspannen. Gelieve meerdere malen per dag de ginseng zalf dun op te brengen voor een optimaal resultaat. Vanwege het hoge gehalte aan actieve en stimulerende ginseng bestanddelen voorzichtig met aanbrengen (net) voor het slapen gaan.

 

 

 

Florafarm Ginseng Shampoo

 

Bijzonder geschikt voor de reiniging, behandeling en onderhoud van de hoofdhuid. De krachtige ginseng bestanddelen dringen diep door in de hoofdhuid en zorgen zo voor een optimale voeding van de haarzakjes, behoud van de huid en sterk haar. Bevat een hoog gehalte aan actieve ginseng bestanddelen en hamamelis. Gelieve de shampoo goed in te masseren en geruime tijd in te laten werken alvorens uit te spoelen. Kan ook meerdere keren per dag op  kleinere plekjes onverdund op de hoofdhuid worden aangebracht zonder uit te spoelen.  

 

 

 

 

FLORAFARM GINSENG ZALF;  

Ongeëvenaarde product kwaliteit met een unieke werking.

 

 

 

 

Checklist Ginseng soort

 

WELKE GINSENG SOORT PAST HET BESTE BIJ U?

 

“STRESSIGE SITUATIES”, wie heeft daar in deze jachtige tijd nou niet mee te maken? Natuurlijk kunnen lichaam en geest een bepaalde portie ervan best zelf verwerken… totdat de persoonlijke grens bereikt of overschreden wordt. Een goede ondersteuning is dan wenselijk of soms zelfs wel noodzakelijk. Het is algemeen bekend dat GINSENG hierbij uitstekend van dienst kan zijn.

 

Maar wanneer heeft u nu eigenlijk onze regulerende EURO GINSENG van de AMERIKAANSE soort nodig en wanneer bent u daarentegen juist beter af met de stimulerende variant, nl. EURO GINSENG van de KOREAANSE soort? Dat hangt af van uw stressreactiepatroon, anders gezegd uw stress-type.

 

 

VERGELIJKT U ZELF EENS:

 

Bent u meer                               OF                               bent u meer

 

STRESS-TYPE 1:

 • vaak gejaagd/haastig
 • normaal veel energie
 • moe door opbranden
 • actiever of overactief
 • meestal initiatiefrijk
 • heftig reagerend
 • handelt (te) snel
 • snellere pols
 • hogere bloeddruk
 • snellere verbranding en stofwisseling (schildklier)
 • opgetrokken schouders

 

Gebruik dan:

Ginseng van de AMERIKAANSE soort

 

STRESS-TYPE 2:

 • vaak lusteloos
 • normaal weinig energie
 • moe door gevoel van zwakte
 • passiever
 • wacht meer af
 • reageert gematigder
 • handelt (te) langzaam
 • tragere pols
 • lagere bloeddruk
 •  tragere verbranding en stofwisseling (schildklier)
 • afgezakte schouders

 

Gebruik dan:

 Ginseng van de KOREAANSE soort

 

 

 

 

 

DE UITSLAG:

 

 • Heeft u hoofdzakelijk kenmerken van type 1? (Ginseng van de Amerikaanse soort):

  Dan heeft u die Ginseng nodig die in eerste instantie rustgevend en voedend werkt op het zenuwstelsel, voor ’n beter herstel en om opnieuw op te laden. In tweede instantie dient het extra energie toe te voegen aan het herstelde lichaam. Aan die vereisten voldoet GINSENG van de AMERIKAANSE soort.

   
 • Scoort u vooral bij type 2? (Ginseng van de Koreaanse soort):
  Dan is uw zenuwstelsel vooral toe aan een rechtstreekse toediening van energie en vitaliteit: u heeft immers vooral behoefte aan meer power en élan. En om doorslaan naar de andere kant (Type I) te voorkomen krijgt uw zenuwstelsel in tweede instantie toch ook wat rust en voeding. Aan dit alles voldoet juist onze GINSENG van de KOREAANSE soort.

 

Ook bij alledaagse problemen spelen stressige situaties en de individuele reactie hierop een grote rol. Bepaal daarom of u hoort tot stress-type 1 of 2.

 

 

INNAME:

 

 1. TYPE 1 :      neem consequent dagelijks Euro Ginseng van de AMERIKAANSE soort in tijdens of na het ontbijt
 2. TYPE 2 :      neem consequent dagelijks Euro Ginseng van de KOREAANSE soort in tijdens of na het ontbijt
                 
 • hoewel er soms al eerder resultaat is, dient de dagelijkse inname in alle gevallen minimaal vier  weken te duren
 • gebruik ginseng bij voorkeur niet na de avondmaaltijd vanwege de opwekkende werking (denk aan uw nachtrust)       

 

 

 

 

Consumenten producten

 

 

Amerikaanse Ginseng:     

 

capsules ga naar checklist
slices (om thee van te zetten of direct te consumeren )            ga naar checklist

 

 

 

Koreaanse Ginseng:        

 

capsules                                                                                                ga naar checklist
slices (om thee van te zetten of direct te consumeren ) ga naar checklist
ginseng zalf (m.n. voor uitwendige toediening op de huid) ga naar toelichting
ginseng shampoo (m.n. voor uitwendige toediening haar en hoofdhuid)  ga naar toelichting

 

 

 

Overige producten: 

 

( wordt nog aan gewerkt )   

 De prijzen van al onze producten zijn bijzonder concurrerend met die in de landen van herkomst. Al onze producten zijn legaal geïmporteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

 

 

 

Ginseng capsules

 

Ginseng slices

 

Ginseng zalf

 

Ginseng droge wortels

 

 

 

 

Subcategorieën

Amerikaanse Ginseng is een medicinale plant, die na een kostbare teeltduur van 4 tot 6 jaar geoogst wordt. In het bijzonder de gedroogde wortel kent al duizenden jaren achtereen een gewaardeerd gebruik in Noord-Amerika en sinds een aantal eeuwen ook in China. Amerikaanse Ginseng wordt vooral gebruikt om het lichaam en de geest met elkaar in balans te brengen en/of te houden. Amerikaanse Ginseng werkt daardoor zowel preventief (=voorkomend) als curatief (=genezend).

Koreaanse ginseng is een medicinale plant, die na een kostbare teeltduur van 5 tot 8 jaar geoogst wordt. In het bijzonder de gedroogde wortel kent al duizenden jaren achtereen een gewaardeerd gebruik in China. Koreaanse Ginseng wordt vooral gebruikt om het lichaam en de geest met elkaar in balans te brengen en/of te houden. Ginseng werkt daardoor zowel preventief (=voorkomend) als curatief (=genezend).

Door onze eigen kennis en ervaring en ons uitgebreide mondiale netwerk van betrouwbare toeleveranciers en deskundigen, zijn we tot veel in staat. Via betrouwbare leveranciers kunnen we u vrijwel alle producten en/of (medicinale) kruiden aanbieden.

Ginseng capsules
Ginseng Slices
Ginseng Zalf