Onze visie en missie

 

 

Visie

Onze visie is om in de Benelux DE ginseng leverancier met de meeste kennis en ervaring met ginseng te zijn en te blijven.

 

 

Missie

Onze missie is om een succesvolle leverancier van hoogkwalitatieve ginseng consumenten producten en daarvan afgeleide producten te zijn. Een leverancier die hierin elke behoefte van de klant naar diens tevredenheid weet in te vullen, door de komende jaren nieuwe producten te introduceren die complementair zijn aan de huidige reeks van producten.

 

 

Onze belanghebbenden

Onze visie en missie kunnen worden gerealiseerd door te voldoen aan de behoeften van al onze belanghebbenden:

  • Klanten: we leveren naar belofte en spelen in op hun steeds veranderende behoeften met een vriendelijke, accurate service.
  • Medewerkers: we hebben een team van bekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers. Zij werken samen met klanten, producenten en leveranciers aan het ontwikkelen en verkrijgen van een succesvol product voor de klant.
  • Aandeelhouders: we creëren waarde voor onze aandeelhouders door het op peil houden van een dusdanige winst dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft.
  • Leveranciers: we gaan samenwerkingsverbanden aan met kwaliteitsbedrijven, die voor beide partijen gunstig zijn. Het bundelen van elkaars krachten is hierbij het uitgangspunt.

 

 

benseng-visie

 

 

 

 

 

Ginseng capsules
Ginseng Slices
Ginseng Zalf