Koreaanse ginseng uitwendig

 

Inleiding

 

Het positieve effect van het aanbrengen van ginseng direct op de huid is al lange tijd bekend in Azië. Daarbij heeft ginseng vooral een positief effect op het celherstellende vermogen van de huid. Sterk nadeel van het direct aanbrengen van ginseng extracten op de huid is dat het erg plakkerig is en afgeeft op kleding. 

 

Door de kennis en ervaring van ginseng en het produceren van cosmetica te combineren, kunnen door een speciaal procédé cosmetische producten voor uitwendig gebruik geproduceerd worden met een uniek hoog gehalte aan ginsenosiden. 

 

 

Producten

 

 

Florafarm Ginseng zalf

Product code:                                    ga naar toelichting
KZA50

Inhoud: 

Inhoud pot: 50 ml zalf met 2% werkzame ginsenosiden.

Prijs:

€ 27,50 per pot inclusief BTW en verzendkosten.

 

Genoemde prijzen gelden voor afname van 1 eenheid. Bij afname van 2 tot en met 6 eenheden tegelijk zullen we voor elk product meer, automatisch Euro 1,00 per product in mindering brengen. Bij een bestelling van bijvoorbeeld 3 potten zalf, betaald u aldus maar € 25,50 per pot.

 

Dosering:
Sterkst geconcentreerde ginseng zalf die verkrijgbaar is. Voor uitwendige toepassing van ginseng op wat kleinere huid oppervlakken. Meerdere keren per dag dun opbrengen.

 

Verklaring:
Dit product is door allergie behandelaars getest, maar het blijft verstandig om eerst op een klein oppervlak te testen ten aanzien van eventuele allergische reacties.

 

 

 

Florafarm Ginseng Shampoo

Product code:                                     ga naar toelichting

 KSH100 en KSH250

Inhoud: 

Fles: 100 ml shampoo met 1 % werkzame ginsenosiden.

Fles: 250 ml shampoo met 1 % werkzame ginsenosiden.

Prijs:

€ 20,00 per fles 100ml incl. BTW en verzendkosten.

€ 38,00 per fles 250ml incl. BTW en verzendkosten.

 

Genoemde prijzen gelden voor afname van 1 eenheid. Bij afname van 2 tot en met 6 eenheden tegelijk zullen we voor elk product meer, automatisch Euro 1,00 per product in mindering brengen. Bij een bestelling van bijvoorbeeld 2 flessen shampoo van 250 ml, betaald u aldus maar € 37,00 per fles.

 

Dosering:
Sterkst geconcentreerde ginseng shampoo die verkrijgbaar is. Voor uitwendige toepassing van ginseng op haar en hoofdhuid. Meerdere keren per dag dun opbrengen. Geruime tijd in laten werken alvorens (eventueel) uit te spoelen.

 

Verklaring:
Dit product is door allergie behandelaars getest, maar het blijft verstandig om eerst op een klein oppervlak te testen ten aanzien van eventuele allergische reacties.

 

Sterk geconcentreerde ginseng extracten en of extract poeders met een hoog gehalte aan ginsenosiden, hebben een (donker) bruine kleur. Naarmate deze extracten aan cosmetische producten worden toegevoegd, zullen deze producten vanzelf sprekend donkerder en bruiner van kleur worden. Omdat de Florafarm ginseng producten die wij hier aanbieden, allemaal een (licht) bruine kleur hebben en andere producten niet, geeft duidelijk aan dat deze Florafarm producten een heel hoog gehalte aan werkzame ginseng bestanddelen bevatten.

 

Zie voor meer informatie: 

Engelstalig: http://www.florafarm.de/en/ourproducts/cosmeticspezial/page.html

Duitstalig: http://www.florafarm.de/de/unsereprodukte/kosmetikspezial/page.html

 

 

 

 

Foto: In Azië kennen ze de weldadige effecten van de toepassing van ginseng op de huid al heel lang.

 

 

 

Ginseng capsules
Ginseng Slices
Ginseng Zalf